Изверг откъсна и изяде устните на жена си

2012-06-04 11:34:00
Изверг откъсна и изяде устните на жена си
Снимка: sxc.hu

Бивш служител от шведски медицински университет е отрязал и изял устните на съпругата си, заради ревност. Според в. “Daily Mail” причината за ужасяващата постъпка бил фактът, че жената имала любовник.

 

 

Престъплението било подбудено от чувство за опазване на достойнството. Близки източници коментират, че мъжът бил на мнение, че е жестоко опозорен от съпругата си.

 

Прокурорът, който се занимава със случая, коментира, че такова брутално нападение е равносилно на опит за убийство. Шведът, откъснал устните на съпругата си, изглежда не съжалявал за нищо, допълват от медиите. Неговото желание било никога да не могат да се зашият устните на жената.

 

Предполага се, че заподозреният е бивш служител на института "Каролинска". Ръководството на университета обаче издаде комюнике, в което се разграничи от мъжа и неговата постъпка.

 

"Това, разбира се, е много трагична история. Но след като въпросният човек не е служител на "Каролинска", нямаме правото да предприемаме правни действия срещу него", коментира ректорът на института Бенгт Норвинг.

Автор: Николета Гусева

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Furious?
преди 12 години

Правилно е постъпил човекът ...:Д

nelito2903
преди 12 години

аа ужасно ее.. ;xx


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия